top of page

Tuotteet

Tilaratkaisut ulko- ja sisätiloihin, modulaariset mittajoustavat väliseinät, puhelinkopit, neuvotteluhuoneet, hiljaiset tilat, tilaratkaisut, tilanjakajat, liukuovijärjestelmät, toimisto- ja julkitilakalusteet, sekä Sonte älykalvot

Väliseinät-otonkulma.jpg

Kauttamme mittajoustavat väliseinäratkaisut, sekä toimisto- ja julkitilakalusteet

Seinät tehdään aina tilauskohtaisesti räätälöitynä ja niissä joustavat niin mitat, kuin materiaalit ja väritkin. Tämä antaa lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitteluun ja seinien joustavaan muunteluun tarpeiden muuttuessa.

 

Modulaarisuuden ansiosta seiniä voidaan siirtää tai poistaa käyttötarpeen muuttuessa. Runsas profiilivalikoima ja laadukkaat komponentit takaavat seinien toimivuuden ja mukavuuden kovassakin käytössä.

 

Valikoimiimme kuuluvat myös toimisto- ja julkitilakalusteet, sekä valmiit puhelinkopit ja neuvotteluhuoneet jotka voidaan varustaa aina tarpeen mukaan.

 

Viimeistellyt yksityiskohdat tekevät ympäristöstäsi ja yrityksestäsi laadukkaan käyntikortin.

Väliseinäratkaisut

Täyslasiseinät luovat tilaan avaruutta ja valoisuutta sekä tietysti tyylikkyyttä

Tunnelma on aistikas. Suuret lasipinnat toimitiloissa luovat modernin vaikutelman koko organisaatiosta ja antavat luotettavaa läpinäkyvyyttä.

Tee asiakkaaseesi vaikutus. Yksinkertainen tyylikkyys on lasiseinän luontainen ominaisuus, oli lasi sitten kirkas, sävytetty tai vaikkapa etsattu. Ilmettä voidaan luoda myös erilaisilla kuvioilla tai logolla.


Kaikissa moduuliseinissä hieno ominaisuus on nopeus! Ei paklata, hiota eikä maalata. Ei uhrata muutokseen tuottavia työpäiviä. Huolella suunniteltuna toteutus tapahtuu siten, että edellinen työpäivä päättyy vanhoissa tiloissa ja uusi päivä aloitetaan uudistetuissa toimitiloissa. Muutos hoidetaan kustannustehokkaasti, koska tuottava työ ei keskeydy.

Tutustu myös Sonte älykalvoihin!

Tayslasiseinat2005.jpg
Täyslasiseinät
pro-modular-space-tilaratkaisu-moduuli.jpg

Myös ulkokäyttöön tarkoitetut modulaariset siirrettävät tilaratkaisut

Kustannustehokkaat muunneltavat modulaariset tilaratkaisut. Moduulit muuttuvat tarpeen mukaan ja ne ovat yhdistettävissä toisiinsa. Niihin saadaan kytkettyä sekä sähköt, vesi, että ilmanvaihto.

 

Sisustus on muokattavissa käyttötarpeeseen sopivaksi ja kauttamme onnistuu asennus ja kalustaminen aina avaimet käteen periaatteella saakka.

Tilaratkaisut

Toimisto- ja julkitilakalusteet

Toimitamme kalusteita ja sisustusratkaisuja yrityksille sekä yhteisöille moniin erilaisiin tiloihin, olipa sitten kyseessä työpiste, neuvotteluhuone, aulatila, ruokailutila, kahvila, terassi ym. niin kauttamme löytyy kalusteratkaisu.

Valikoimasta löytyy työtuoleja, sähköpöytiä, säilyttimiä, sekä muita tuotteita.

Palvelemme kokonaisvaltaisesti aina asennukseen saakka.

Ota yhteyttä - palvelemme mielellämme tarpeen mukaan.

pro-toimistokalusteet.jpg
Toimstokalusteet
bottom of page