top of page

Referenssi: HUB Otonkulma

Yhteisöllinen HUB Otonkulma tarjoaa monipuoliset työskentelytilat toimistotyöhön Mikkelin parhaalta paikalta.


Pro Tilaratkaisut Oy toimitti HUB Otonkulman työtilat modulaarisilla mittajoustavilla väliseinillä, sekä laadukkailla toimistokalusteilla. Samalla toimitettiin puheluita ja yksityisyyttä varten sitä varten suunniteltuja tiloja.

Pro Tilaratkaisut Oy oli mukana keväällä 2017 aktiivisesti toteuttamassa Hub Otonkulman väliseinäratkaisuja. Modulaariset kalustetut väliseinäratkaisut alumiini-/lasiprofiilisina ja lukittavissa liukuovilla varustettuna tarjoavat tilat noin parille kymmenelle vuokralaiselle. Tiloihin toimitettiin myös ergonomiset sähkösäätöiset työpöydät, sekä hyvillä säädöillä olevat työtuotuolit. Tiloihin on saatu hyvää ja uniikkia kontrastia Punkaliven aidoilla puuelementeillä. Lisäksi toimitimme hiljaisia akustoituja huoneita.

HUB Otonkulman nykyaikaiset neuvottelutilat taipuvat loistavasti monen kokoisille seurueille ja eri alan yrityksille ja yrittäjille.

HUB Otonkulman ensimmäisen osan jälkeen Pro Tilaratkaisut on toteuttanut väliseinä ja puhelinkoppi tiloja myös Raatihuoneenkadun puolella. Keväällä 2022 Pro Tilaratkaisut rakensi oman showroominsa HUB Otonkulman katutasoon. Omat esittelytilat toimivat erinomaisena ja konkreettisena referenssinä.Comentarios


bottom of page